Visie

De totaalpartner voor uw energie­vraagstuk

Intec Group ontwerpt, realiseert en beheert totaaloplossingen op het vlak van duurzame technieken. Samen met u zetten we de schouders onder de energietransitie en gaan we voor slimme, gezonde en zuinige gebouwen waar mensen graag wonen, leven en werken.

We zijn geboren optimisten. Waar anderen beperkingen en obstakels zien, zien wij uitdagingen en oplossingen. Voortdoen zit in ons DNA: we leveren nooit half werk en halen altijd het beste uit elk project. Die goesting om er elke dag weer voor te gaan, daar zijn we oprecht trots op.

Onze sector verandert razendsnel. Wat vandaag relevant lijkt, is morgen achterhaald. Wetgeving en normeringen evolueren continu, en ook innovaties volgen elkaar in sneltempo op. Daarom denken we altijd drie stappen vooruit en zoeken we zelf naar oplossingen. Het bewijs: onze samenwerking met diverse kennisorganisaties, de uitwerking van eigen studies en de permanente investering in vakmensen en opleidingen.

Samen staan we sterker. Die overtuiging vindt u terug in alles wat we doen. Als bedrijvengroep vormen we één grote familie, waar iedereen elkaar steunt en naar een hoger niveau tilt. Want alleen door kennis en ervaringen te delen, kunnen we samen groeien. Individueel én als bedrijf.

Bouwen gaat over mensen. Hoe we iets doen is minstens even belangrijk als wat we doen. Bij elk project voelen we ons persoonlijk betrokken en nemen we onze verantwoordelijkheid. We ontzorgen onze opdrachtgevers en zoeken altijd in dialoog naar oplossingen. Want ook dat is duurzaamheid: in vertrouwen bouwen aan langetermijnrelaties waar iedereen beter van wordt.

Wij bedenken, bouwen en beheren krachtige totaal­oplossingen

De klimaatverandering en bijhorende wetgeving vereisen steeds meer van uw gebouw. Duurzaamheid is niet langer een optie, maar noodzaak. Hernieuwbare energiebronnen en slimme technologieën spelen daarin een cruciale rol. Intec Group helpt u zorgeloos de overstap te maken naar duurzame energie.

Van HVAC, sanitair en elektriciteit tot groene stroom en dakconstructies: we brengen alle expertise samen en ontwikkelen integrale oplossingen die het comfort, gebruiksgemak en de energie-efficiëntie van uw gebouw optimaliseren. Zo bouwt of verbouwt u volledig futureproof, mee met de geldende normeringen en gericht op een maximaal rendement en minimale kosten.

Onze mensen zijn onze motor

Succesvolle projecten komen niet zomaar tot stand. Ze zijn het resultaat van sterke mensen. Voor ons staat samenwerking altijd voorop. Met opdrachtgevers en bouwpartners, maar ook met elkaar. Als familiale groep doen we er alles aan om een klimaat te creëren waar iedereen graag komt werken en zich optimaal kan ontwikkelen.

Dat betekent een vlakke structuur en open cultuur, waar elke collega zich betrokken, gewaardeerd en gemotiveerd voelt. Met ruimte voor initiatief en ondernemerschap, maar ook voor plezier en ontspanning. Intec Group is veel meer dan een techniekbedrijf: we vormen een hechte community van vakspecialisten, waar professionele en persoonlijke groei hand in hand gaan.

Maak kennis met onze bedrijven

Intec Group bestaat uit verschillende technische bedrijven, elk met hun eigen specialisatie. We bundelen de krachten en ontfermen ons als één team over uw project. Want samen hebben we meer impact.