Aanvraag
Een onderhoud of interventie nodig?
Is uw installatie toe aan een onderhoud? Of loopt er iets mis en heeft u dringend backup nodig? Ons serviceteam staat altijd voor u klaar, zodat uw gebouw op elk moment in topconditie blijft.
24/7 bereikbaar
Onze wachtdienst is zeven dagen op zeven en 24u op 24u bereikbaar. Bel ons op of vul bovenstaand contactformulier in en we helpen u zo snel mogelijk verder.
Kostenefficiënt
Met een regelmatige check-up voorziet u defecten, wat het rendement en de levensduur van uw toestellen garandeert. Bovendien vermijdt u bijkomende kosten voor grotere herstellingen.
Kwaliteitsgarantie
Elke interventie gebeurt door een erkend expert die zijn vak en uw installatie door en door kent. We werken ook uitsluitend met originele wisselstukken, zodat de kwaliteit van uw toestellen gewaarborgd blijft.
Contactformulier
Reden voor contact
Belangrijk! Heb je te maken met gasreuk? Open dan meteen zo veel mogelijk ramen, verlaat het gebouw, verwittig uw buren én uw intercommunale Eandis (0800 65 065) of Infrax (0800 60 888) in Vlaanderen, Sibelga (0800 19 400) in Brussel of Ores (0800 87 087) in Wallonië.
Door onderstaande zaken uit te voeren zal in veel gevallen je verwarmingsketel opnieuw opstarten. Komt het probleem meteen of na verloop van tijd (regelmatig) terug ? Lees dan verder hieronder.
Noteer de foutcode:
Deze komt op het display (indien van toepassing), hierdoor kan zowel jezelf als een professional de oorzaak en oplossing sneller terugvinden.
Controleer de waterdruk:
Heeft je verwarmingskring nog voldoende werkingsdruk (waterdruk in de verwarmingskring) ? Indien niet, raadpleeg de voorschriften of indicatie van je installateur en vul de installatie bij met behulp van de vulkranen.
Controleer de energietoevoer:
Is de energietoevoer nog voldoende naar je verwarmingsketel en heeft je toestel nog stroom (kijk na of de zekeringen in je zekeringenkast nog aan staan).
Controleer de brandstof:
In geval van mazout - controleer de mazouttank. In geval van gas - controleer of de gaskraan zeker open staat.
Reset uw verwarmingsketel:
Door deze even zonder spanning te zetten d.m.v. de aan/uit knop op de voorzijde van het toestel of open hiervoor het afdekklepje en zet na ongeveer 30 seconden uw verwarmingsketel opnieuw aan.
Indien er een echte ”reset” knop is, aarzel niet om deze enkele seconden in te drukken. Een stookoliebrander heeft vooraan een ruime opening met daarin ook een drukknop om je brander opnieuw op te starten.
Raadpleeg uw handleiding:
Voor meer informatie, hierin staat ook steeds (vaak achteraan) een overzicht van veel voorkomende fouten én oplossingen. Heb je de handleiding niet bij de hand? Neem een kijkje op de website van de fabrikant. Daar zijn steeds alle handleidingen beschikbaar.
Geen van bovenstaande zaken heeft jou kunnen helpen?
Interventie aanvragenHandige tips
Bekijk hieronder nog enkele documenten met nuttige tips over het onderhoud van uw sanitaire installatie, het ontluchten van radiatoren of hoe je waterdruk kan bijsteken op jouw CV-installatie.