Detail van een schakelaar, netjes verwerkt in het hout.

Expertises

Elektriciteit

De toekomst is elektrisch. Zowel in woningen als bedrijfs- en industriegebouwen is het belang van elektriciteit alleen maar toegenomen. U kan Intec Group inschakelen voor al uw elektrische werkzaamheden, van standaard bekabeling thuis tot het ontwerp van middenspanningsnetten, bordenbouw en data-infrastructuur voor de industrie.

Elektriciteit in uw woning

Naast traditionele elektriciteitswerken voorzien wij in residentiële gebouwen ook domotica op maat. Zo zijn de belangrijkste functies in huis geautomatiseerd en verbonden met elkaar. Het licht dat vanzelf uitgaat wanneer u de ruimte verlaat? Uw wagen opladen als er energieoverschot is? Screens die sluiten als er te veel zon binnenkomt? Een smart home biedt u niet alleen veel extra comfort, het is als een goede huisvader die u helpt efficiënter om te gaan met energie.

Elektriciteit in uw industriegebouw

Het gebruik van fossiele brandstoffen wordt steeds meer aan banden gelegd. Een van de belangrijkste alternatieven: elektriciteit. In industriële omgevingen speelt een slimme en krachtige elektrische installatie een sleutelrol om uw workflow te optimaliseren en bedrijfsprocessen onder controle te houden. Bij Intec Group doen we veel meer dan uw gebouw van stroom voorzien. Onze expertise is bijzonder breed en gaat van het ontwerp en de aanleg van middenspanningsnetten tot bordenbouw, datanetwerken, beheer- en beveiligingssystemen, branddetectie en load-balancing voor een optimaal energiebeheer.

Electriciteitssystemen in een gang.

Op zoek naar iets anders?