HVAC systeem in een open technische ruimte.

Expertises

HVAC

Het hele jaar door genieten van een aangenaam en gezond binnenklimaat in uw gebouw? Een duurzame HVAC-installatie zorgt voor een optimale gevoelstemperatuur, vochtigheidsgraad en luchtkwaliteit in uw woon- of werkruimte. Intec Group verzorgt uw hele project, van het ontwerp en de installatie van uw systeem tot en met de service achteraf.

Verwarming, ventilatie en airconditioning zijn samen goed voor bijna twee derde van uw energieverbruik. Investeren in een future-proof HVAC-systeem is daarom een must, zeker in bedrijfs- en industriegebouwen of complexere projecten. Intec Group realiseert voor u een totaaloplossing die alle vereiste technieken verbindt met elkaar. Het resultaat: een gezonde en comfortabele woon- of werkomgeving waar u 24/7 geniet van een optimale temperatuur, continue verse luchtstroom en minimale energiekosten.

Centrale verwarming

Een energiezuinige en optimaal functionerende centrale verwarming is cruciaal. Met onze technische kennis en oplossingsgerichte aanpak zijn we uw ideale partner. We plaatsen zowel centrale verwarmingsinstallaties op gas als warmtepompen. Ook voor het onderhoud, dringende interventies en eventuele renovaties van bestaande installaties kan u bij ons terecht.

Ventilatie

Een gezond binnenklimaat begint met goede ventilatie. Een betrouwbare installatie houdt de luchtkwaliteit op peil en maakt komaf met schadelijke stoffen, vocht en CO2. Welk systeem het best bij u past, hangt af van uw gebouw en van uw wensen en noden. Aangezien we samenwerken met verschillende fabrikanten, zijn we in staat een doeltreffende oplossing te vinden voor elk soort situatie.

Warmtepompen

Een warmtepomp is een verstandige keuze om lagere verwarmingskosten te combineren met hernieuwbare warmteproductie. Met de meeste warmtepompen kunt u bovendien ook koelen, zodat u met één systeem het hele jaar door een aangename binnentemperatuur bereikt. Afhankelijk van de context hebt u keuze uit diverse toepassingen, geschikt voor kleine en grote energiebehoeften. Van lucht-lucht-warmtepompen en lucht-water-warmtepompen tot geothermische warmtepompen die de energie uit de aardwarmte halen. Als gecertificeerd koeltechnisch bedrijf plaatsen wij elk type installatie, rekening houdend met uw specifieke situatie.

Hvac systeem in een ondergrondse parking.

Op zoek naar iets anders?