Zwarte zonnepanelen op een dak in Izegem bij helderblauwe hemel.

Expertises

Duurzame energie

Zelf instaan voor groene stroom is slim, efficiënt en voordelig. Zonnepanelen blijven daarom een belangrijke investering om uw woning of kantoor futureproof te maken. Zeker als u de installatie combineert met batterijen en laadstations voor elektrische wagens.

Door zonnepanelen, batterijen en laadstations te combineren, kiest u voor een all-in-one oplossing met een maximaal rendement: u wekt niet alleen uw eigen energie op, maar behoudt ook de volledige controle over uw verbruik. Intec Group denkt met u mee over hoe u zonne-energie het efficiëntst kan inzetten. Als rescert gecertificeerd installateur kunnen we elk type project aan, van een eenvoudige eengezinswoning tot grote appartementsgebouwen, bedrijfskantoren en industriehallen. Aangezien wij ook dakwerken aanbieden, kunnen we het volledige pakket meenemen in uw verhaal.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn de standaard geworden in veel nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze vakspecialisten realiseren uw installatie van a tot z, van de voorbereidende studies tot de plaatsing en keuring. We werken daarvoor uitsluitend samen met Tier 1-fabrikanten, die de beste producten aanbieden op de markt.

Batterijen

Met een batterij kan u nog efficiënter en flexibeler omspringen met zonne-energie. Door overtollige energie op te slaan, kan u uw woning of bedrijfsgebouw op elk gewenst moment, dag en nacht, van stroom voorzien.

Laadpalen

Elektrische wagens zijn stilaan de norm. Investeren in eigen laadpalen biedt daarom een grote meerwaarde, zowel thuis als voor uw bedrijf. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk, afhankelijk van uw wensen, noden en budget. Intec Group werkt samen met vooraanstaande fabrikanten, gespecialiseerd in intuïtieve systemen met slimme ingebouwde functies om uw verbruik te monitoren en load balancing om het vermogen te verdelen en zo kosten te besparen.

Zwarte zonnepanelen op een dak bij helderblauwe hemel.

Op zoek naar iets anders?